Uuden vuoden uudet tarinat

Iloinen tervehdys teille kaikille!
Uusi vuosi avasi minulle aivan uuden sivun, viestintä – ja kehittämisasiantuntijan tehtävät Suomen kasvukäytävällä. Tulkoon tämä sivu täyttymään koukuttavista kokeiluista, rakentamaan huomisen palveluita ja olemaan osa Suomen kasvukäytävän tarinaa.

Innoissani ja iloisena lähden mukaan luomaan yhteiselle tarinalle sisältöä yhdessä kasvukäytävän toimijoiden sekä sidosryhmien kanssa. Toivon että tarina saa väriä ja iloa itsekunkin alueen, kaupungin, kunnan ja toimijoiden vahvuuksista. Yhdessä ne muodostavat ilmiöitä ja luovat huomiselle houkuttavia, kestäviä mahdollisuuksia.

Tuon tullessani terveiseni ja kokemukseni yritys-, aluekehittämisen, verkostojohtamisen sekä kansainvälistymisen ja kestävän talouden areenoilta. Kaikki nämä tehtävät ja toimet ovat sisältäneet monia elämyksiä, kohtaamisia, kokeiluja, haasteitakin sekä kehittämistoimenpiteitä aina kotimaasta Aasiaan asti.
Antoisinta on yhdessä tekeminen ja yhdessä luominen. Poikkitoimialainen toiminta on luonut innostusta, yhteistä ymmärrystä ja elinvoimaa. Toisille se on tarkoittanut ja tarkoittaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kansainvälistä kasvua, joillekin isoa arjen elämää pienessä kylässä digitaalisuutta hyödyntäen tai yhteisöasumista palveluiden keskellä. Keskiössä kuitenkin saavutettavuus sekä kestävät arvopohjaiset valinnat.

Suomen kasvukäytävällä nämä elementit ovat tarjolla sinulle, minulle, organisaatioille ja yhteisöille.
Viestitään, luodaan ilmiöitä, toinen toisiltamme oppien ja syvennetään jo vahvaa kasvukäytäväyhteistyötä maailman parhaaksi ja kansainväliseksi kasvukäytäväksi!

Tapaamisiin – Outi

Outi Myllymaa
Viestintä- ja kehittämisasiantuntija
Suomen kasvukäytävä
[email protected]
+358505116702