Kuntamarkkinat 18.-19.9.2024

Kuntatalo, Helsinki

Kuntamarkkinat on julkisen hallinnon vuoden suurin foorumi, joka järjestetään vuosittain Helsingissä. Tänä vuonna foorumin teemana on Elinvoiman ja hyvinvoinnin tekijät. Suomen kasvukäytävä on mukana Kuntamarkkinoilla esittelemässä toimintaamme osastolla 3S30 (3krs.) ja järjestämässä puheenvuoron elinvoiman kehittämisestä.

"Elinvoimatutka rakentamassa strategista voimaa" 19.9 klo 10:30-10:50

Keskustelussa perehdymme "elinvoimatutkaan"; uuteen työkaluun, joka auttaa kuntia kehittämään strategista elinvoimaansa. Tule kuulemaan, miten Elinvoimatutka voi auttaa kuntia luomaan selkeän tulevaisuuskuvan, jota voidaan seurata ja kehittää järjestelmällisesti. Tämä työkalu tekee strategisesta työstä helpompaa ja tarjoaa yhtenäiset mittarit kehityksen arviointiin, mikä tukee konkreettisten tulosten saavuttamista pitkällä aikavälillä.

Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen etukäteen.

Nähdään kuntamarkkinoilla!

Ilmoittaudu

 

← Takaisin tapahtumiin 

 

Tapahtuman ajankohta:

Alkaa: 18.9.2023 8:00
Päättyy: 19.9.2023 14:00

 

Tapahtumapaikka:

Kuntatalo
Alppikatu 1
00530 Helsinki

 

Järjestäjät:

  
 
  
 

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Lisätiedot:

https://kuntamarkkinat.fi/