Suomen kasvukäytävä -verkoston Uutiskirjeessä tuloksia ja tulevaisuuden linjauksia

Tämä on Suomen Kasvukäytävä –verkoston kolmas uutiskirje. Uutiskirje nostaa esille työ-ja elinkeinoministeriön hallitusohjelmalinjauksia, ajankohtaista tietoa ja terveisiä alueelta, palkitun kasvuyritystarinan sekä yhteenvedon kuluneen AIKO-kasvusopimuskauden toimenpiteistä ja tulevaisuuden tavoitteista. Verkoston toiminta on ollut täynnä yhteiskehittämistä, yhteisen näkemyksen rakentamista sekä vaikuttamista.

Valtion ja kasvukäytävän AIKO (Alueelliset innovaatiot ja kokeilut) kasvusopimuksen aikana 2016-2019 on ollut näköalapaikka olla mukana kehittämistoimenpiteiden ohjausryhmien jäsenenä: ohjaamassa ja oppimassa uutta. Ja on ollut hienoa nähdä toimenpiteiden sekä kokeilujen tuloksia sekä saada paljon uusia yhteistyökumppaneita. Kehittämistyö on merkitykselliseltä.

Lämmin kiitos kaikille verkostomme toimijoille ja kehittämistoimenpiteiden toteuttajille hyvästä yhteistyötä AIKO-kasvusopimuksen toteuttamisessa. Kiitos Uudenmaan liitolle AIKO-rahoituksen koordinoinnista.

Erityismaininnan ja kiitoksen ansaitsee loistava ja laaja yhteistyömme – hallituksen päätösesitys lisätalousarviossa pääradan, raideliikenteen, VT3:n kehittämistoimenpiteisiin rahoitusta! Kiitos kaikille, tästä on hyvä jatkaa.

Iloa ja hyviä hetkiä kesään,

Anne ja Outi

Lue koko uutiskirje tästä linkistä.