LIIKUTTAVAN HELPPOA

Tervetuloa testaamaan automaattibussia Hämeenlinnaan ja samalla juttelemaan

yhteistyömahdollisuuksista kehitettäessä ketterää ja kestävää liikkumista Suomen kasvukäytävällä.

 

AIKA: Ti 1.8. klo 11-14

PAIKKA: MuseoMilitaria ja Hämeen linnan alue. Tapaamme klo 11 Museo Militarian pihassa. Vanhankaupunginkatu 19, 13100 HÄMEENLINNA

 

ILMOITTAUTUMINEN: Mukaan mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset viimeistään ma 12.6.2017 mennessä osoitteella [email protected]. Ilmoita samalla mahdolliset erityisruokavaliot.

 

OHJELMA

Käymme testaamassa ensin automaattibussia ja siirrymme sen jälkeen juttelemaan yhteistyömahdollisuuksista.  Suomen kasvukäytävä on jo nyt yhtenäinen työssäkäyntialue. Minkälaista yhteistyötä voisimme tehdä, jotta saamme liikkumisen vielä nykyistä helpommaksi niin asukkaille, työntekijöille, yrityksille kuin matkailijoillekin. Lisätietoa tapaamisesta antaa Suomen kasvukäytävä –verkoston vetäjä Anne Horila, 050 3011 679.

 

Automaattibussin Hämeenlinnaan tuovat Metropolia ammattikorkeakoulu ja Suomen kasvukäytävä –verkoston Ketterä ja kestävä liikkuminen –hanke. Automaattibussi on osa 31.7. – 3.8.2017 Hämeenlinnassa järjestettävää KaupunkiJamboree –tapahtumaa.  Tapahtuma on tarkoitettu 10-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Automaattibussi on tapahtuman Tiede laaksossa, jossa lapset ja nuoret pääsevät ideoimaan tulevaisuuden liikkumista.