Lempäälässä on nyt oma Liiteri

Lempäälässä avattiin 8. maaliskuuta arkea helpottava ja kodin tilaa säästävä Liiteri.net -palvelu, josta saa erilaisia tarvikkeita käyttöön kuukausimaksua vastaan. Lempäälän Liiteri on modernisoitu versio perinteisestä työkaluliiteristä.

Liiterissä olevia tarvikkeita ja sähköpyörää voi varata verkossa vuorokauden ympäri
ja oven saa auki noutoa ja palautusta varten älypuhelinta käyttämällä. Tällä hetkellä kunkin tarvikkeen saa lainaan vuorokaudeksi kerrallaan.

Pari tusinaa kiinnostunutta lempääläistä seurasi, kun Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö avasi juhlallisesti palvelun paljastamalla Liiterin ulko-ovella olevan 65 tuumaisen jättitabletin mustan verhon takaa. Avajaispuheen jälkeen yleisö siirtyi Liiterin sisätiloihin, jossa palvelun tuottaja CoReorient Oy:n työntekijät esittelivät Liiterin siivouslaitteita ja sähkötyövälinevalikoimaa sekä kertoivat lainausprosessista. Myös mediaa oli paikalla esittämässä tärkeitä kysymyksiä ja tekemässä juttua. Yksi työntekijöistä, Lempäälän Liiterin palveluvastaava ja paikallinen lukiolainen Anette Länsipuro, toivotti uudet asiakkaat tervetulleeksi ja
kannusti kuntalaisia rohkeasti antamaan palautetta palvelun kehittämiseksi.

Esittelyn jälkeen kunta tarjosi Lempäälän Ideahuoneella kahvit sekä jakoi Lempäälä-ämpäreitä, joista löytyi mm. esitteet Lempäälän kuntakeskuksen kehittämisen rohkeista tulevaisuudensuunnitelmista.

Miten Liiteri toimii?

Rekisteröidy Liiteri-käyttäjäksi verkossa osoitteessa liiteri.net. Valitse Lempäälän Liiteri,
rekisteröidy ja osta kuukausijäsenyys. Näin saat 5 000 €:n arvoisen valikoiman erilaisia kodintarvikkeita käyttöösi. Liiterin kuukausijäsenyys maksaa 0,99 €
/päivä eli 29,70 € /kk.
Nouda ja palauta lainalaitteet 24/7
Paikka: Tampereentie 8, Lempäälä
Kunnan hallintorakennuksen pohjakerros, käynti junaradan puolelta

Tykkää Liiterin fb-sivusta, jolta löydät Liiterin uusimman kuulumiset: https://www.facebook.com/liiteri.net/

Seuraa Liiteriä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #liiteri

Lähde: www.lempaala.fi/uutiset