Hae Suomen kasvukäytävä -verkoston markkinointi- ja viestintäkoordinaattoriksi

Tule tekemään mielenkiintoista kehittämistyötä ja vastaamaan Suomen kasvukäytävä -verkoston viestintäryhmän yhteistyöstä. Keskeistä on rakentaa Suomen kasvukäytävän tunnettuutta yhteisillä tarinoilla.
Työ sisältää lisäksi kehittämistehtäviä verkoston johtajan työparina.

Menestyminen työtehtävässä edellyttää riittävää kokemusta viestintä- ja markkinointitehtävistä. Osaat kiteyttää laajat kokonaisuudet selkeiksi viesteiksi kulloinkin sopiviin kanaviin. Työkielinäsi käytät sujuvasti suomea ja englantia. Toimit ratkaisukeskeisesti ja yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Pidät huolta omasta työhyvinvoinnistasi ja osaat laittaa työtehtäviä tärkeysjärjestykseen. Eduksi katsotaan kokemus kehittämistehtävistä (esim. kaupunkikehittäminen, liikennesuunnittelu, aluekehittäminen, kokeilukulttuuri, yhteistyöverkostojen kehittäminen ja EU-hankkeet).

Tarjoamme sinulle vaativan ja kiinnostavan työn, jossa saa oppia koko ajan uutta sekä hyvät työsuhde-edut. Toimipisteesi sijaitsee Hämeenlinnassa (Hämeenlinnan CrazyTown asiantuntijayhteisö sekä tilat käytössä myös muissa CT:n toimipaikoissa).

Suomen kasvukäytävä -verkosto (SKK) on yli 20 kaupungin ja kunnan, 4 ministeriön, 4 kauppakamarin, 3 maakunnan liiton sekä Suomen Yrittäjien yhteistyöverkosto. Alue on yhtenäinen työssäkäyntialue, jossa asuu joka kolmas suomalainen. Alueella on noin 50% Suomen yrityksistä ja 60% tutkimus- ja kehittämistoiminasta. Tavoitteena on edistää verkoston organisaatioiden yhteistyötä, alueen saavutettavuutta (henkilöliikenne, logistiikka, liikkumispalvelut ja digitaalinen saavutettavuus) sekä lisätä alueen kiinnostavuutta niin kansallisesti kuin kansainvälisesti (mm. investoinnit, liiketoiminta, uudet innovaatiot, asuminen, vapaa-aika). Tavoitteemme on olla Pohjoisen Euroopan kestävän kasvun dynamo – nauhakaupunkimainen kehitys- ja palvelualusta.

Työtä johtaa ohjausryhmä, palkan maksaa kaupungit ja maakunnan liitot. Palkkaajana on Hämeenlinnan kaupunki, joka toimii Suomen kasvukäytävä -verkoston isäntäorganisaationa.

Työn kesto: 1.1.2018 – 31.12.2019.
Lisätietoja ma 23.10. klo 13-15 sekä ti 24.10. klo 10-15 Suomen kasvukäytävä -verkoston johtaja Anne Horila (050 3011 679). Täytä hakemus pe 3.11.2017 klo 15 mennessä osoitteessa

http://www.seuturekry.fi